Overfaldet med knivstik i baderum: En mand dræbt - en i kritisk tilstand

Onsdag morgen er politiet til stede på en campingplads i Vejers, der ligger vest for Varde.

Politiet finder dræbt mand på Stjerne Camping d. 24.05.2017 En mand er dræbt, og en anden er i kritisk tilstand, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at en mand er blevet fundet dræbt på en campingplads i Vejers, der ligger vest for Varde. En person er anholdt i sagen . (Foto: John Randeris/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: John Randeris

En mand er dræbt, og en anden er i kritisk tilstand, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyste tidligere på dagen i en pressemeddelelse, at en mand er blevet fundet dræbt på en campingplads i Vejers, der ligger vest for Varde. En person er anholdt i sagen.

Vicepolitiikommissær Bent Thuesen har nu oplyst til Ekstra Bladet, at de to ofre blev overfaldet med knivstik i campingpladsens baderum.

»De havde ikke store chance for at forsvare sig,« siger han til Ekstra Bladet.

Den anholdte person angreb ifølge politiets foreløbige informationer de to i baderummet med en kniv.

Da politi og redningsmandskab kom frem, blev den ene fundet død af flere voldsomme knivstik. Den anden lå hårdt såret af knivstik i maven.

I pressemeddelelsen oplyser politiet, at endnu en person er i kritisk tilstand. Personen er med helikopter fløjet til behandling på Odense Universitets Hospital.

Den anholdte mand er blevet identificeret af politiet som en psykisk syg 53-årig mand.

Politiet er endnu ikke sikre på identiteten af den døde mand