OVERBLIK: Fire mænd såret i tre skyderier på Sjælland

Det gik voldsomt for sig på Sjælland lørdag aften og nat med tre skudepisoder. To var banderelateret.

På Sjælland blev fire mænd lørdag aften og natten til søndag såret ved tre forskellig skudepisoder. Ifølge politiet var to af skyderierne banderelateret. Arkivfoto. Free/Colourbox Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lørdag aften og natten til søndag var ualmindelig voldsom for politiet på Sjælland, der måtte rykke ud til tre skudepisoder med i alt fire ofre.

Ifølge politiet var i hvert fald to af skudepisoderne banderelateret.

* I Albertslund blev en 21-årig mand skudt i benet, da en større gruppe var forsamlet. Ifølge Københavns Vestegns Politi blev han skudt, efter at han havde slået på taget af en bil. Da politiet kom frem, blev betjentene mødt med stenkast. Ingen blev dog ramt.

* Lørdag aften dukkede en 22-årig mand op på Bispebjerg Hospital i København. Han var såret af skud i begge ben - henholdsvis i låret og i anklen. Skuddene blev angiveligt affyret af flere personer, der ankom i tre-fire biler. Politiet mener, at skyderiet var banderelateret.

* Kort efter midnat blev to mænd på 19 og 20 år såret af skud i Næstved. Senere blev en udbrændt bil fundet i Skelby, og den kan have forbindelse til skyderiet. Politiet mener, at skyderiet er banderelateret og har forbindelse til en skudepisode for en uge siden, hvor en 30-årig mand blev såret af skud.

/ritzau/