Over nye 100 tip i sagen om drabet på Emilie Meng

Politiet håber på at komme et vigtigt skridt videre i sagen om drabet på 17-årig pige fra Korsør.

Arkivfoto. Politiet håber på at komme et vigtigt skridt videre i sagen om drabet på 17-årig pige fra Korsør. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen

Politiet har fået over 100 henvendelser i sagen om den dræbte gymnasieelev Emilie Meng. Nogle ser rigtig interessante ud, lyder det fra politiet onsdag.

Den 17-årige pige forsvandt tidligt om morgenen 10. juli sidste år ved stationen i Korsør. Ved juletid blev liget af hende fundet i Regnemark Bagge nær Borup på Midtsjælland.

Tirsdag gik politiet offentligt ud med et nyt spor i drabssagen. En hvid bil - formentlig en Hyundai i30 - var blevet set på overvågningsbilleder fra stationen.

Og reaktionen har været ganske overvældende. Frem til middagstid onsdag har politiet modtaget over 100 tip om bilen.

- Vi har endda fået et par henvendelser, som ser rigtig interessante ud. Så vi håber, at vi nu med de nye spor og borgernes hjælp kan komme et skridt videre i sagen, udtaler vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen i en pressemeddelelse fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Sidst Emilie Meng blev set i live, sagde hun farvel til sine veninder på Korsør Station efter en bytur. Senere samme dag skulle hun have været på arbejde som kirkesanger, men dukkede aldrig op.

Siden gik en omfattende eftersøgning i gang, hvor der blandt andet blev søgt i flere haveforeninger i lokalområdet uden held. Desuden undersøgte politiet, hvilke telefoner der har været tændt i det område, hvor hun forsvandt.

Senere blev et hus i Korsør også ransaget flere gange, men det førte heller intet med sig.

Ransagningerne skete, efter at nogle personer havde aflyttet adressen og mente, at de kunne høre lyde fra en indespærret person. Personerne i huset har siden meldt personerne bag aflytningen til politiet.

Juleaften blev Emilie Meng så fundet død, og kort efter meldte politiet ud, at man er overbevist om, at hun er blevet udsat for en forbrydelse.

Politiet formoder, at hun blev slået ihjel, kort tid efter at hun forsvandt.

/ritzau/