Områder vest for København plaget af regnskyl

Lørdagens massive regnskyl har sat Falck på overarbejde i områder vest København. Bygerne har givet adskillige vandskader og trafikuheld

Vand i kældre, oversvømmede veje og dobbelt så mange biluheld som normalt. Lørdagens voldsomme regnskyl satte store områder vest for København på den anden ende.

Hos Falck kan informationschef Louis Illum Honoré berette om 486 vandskadeopgaver, og omkring 200 af dem var ikke blevet løst endnu søndag formiddag. De ramte kan dog forvente hjælp inden for det næste døgns tid, og de lokale Falck-folk får assistance fra andre afdelinger på Sjælland.

Louis Illum Honoré fortæller, at det er særligt omkring Brøndby, Hvidovre, Herlev, Lyngby og Virum, at regnen har sat sine spor. Også i trafikken har vandet givet problemer.

- Det er svært at vide, om regn har været årsagen eller ej, men vi kan i hvert fald konstatere, at vi har rykket ud til dobbelt så mange akutte opgaver i trafikken som normalt, fortæller informationschefen. Falck har været ude på 168 akutte opgaver i trafikken.

/ritzau/