Nu kan du købe designmøbler hos Bilka

Supermarkedskæderne Bilka og Føtex bevæger sig ind på et nyt marked. Indkøbsdirektøren siger, at prisen bliver attraktiv, og på markedet truer en krig med selveste Lars Larsen.

Foto: Bax Lindhardt

I Bilka og Føtex' store varehuse kan man få alt fra store kødpakker til damecykler, og kæderne udvider nu deres i forvejen brede udbud af produkter til også at omfatte designmøbler.

Det skriver finans.dk.

Designmøblerne kommer til at være af mærket Nofu, der er et nyt, dansk møbelmærke. Mærket gør sig i håndlavede designmøbler, der bliver produceret efter den enkelte kundes ordre.

Det bliver på nettet, at kunderne kan købe møblerne, og foruden at sælge dem på Bilka.dk og Føtex.dk, vil Dansk Supermarked også tilbyde møblerne på Wupti.

Tager kampen op

Dermed bevæger Dansk Supermarked sig ind på et marked, hvor blandt andre dynekongen Lars Larsen huserer. Jysk-købmanden står nemlig bag de store danske møbel-mastodonter Ide-Møbler, Ilva og Bolia, skriver finans.dk.

Indkøbsdirektør hos Dansk Supermarked Group fortæller, at samarbejdet med Nofu er en del af en ny strategi på møbelområdet:

»Vi vil gerne udvide med også den type møbler, hvor vi går op i markedet, og lancerer i vores onlinehandel. Det er interessant for os også at få den slags produkter i et attraktivt prisleje med i vores sortiment,« siger Jacob Nørgaard til finans.dk.

Den nye kollektion fra Vietnam tæller mere en 50 forskellige håndlavede møbler, og designeren bag er Bertil Stam, der har boet og arbejdet i Vietnam de seneste 12 år.