Next car an iCar

Volkswagen og Apple planlægger at lave en bil sammen.

iPod, iMac, softwareprogrammet iTunes og senest iPhone har allerede tjent gode penge til Apple. De næste kan blive en iCar.

Computerfirmaet Apple og den tyske bilgigant Volkswagen arbejder ifølge LA Times på at skabe en bil udstyret med produkter fra den verdenskendte iPod musikafspiller.

Apples præsident Steve Jobs Og Volkswagens administrerende direktør Martin Winterkorn mødtes for nylig i Californien for at planlægge forløbet.

- Der er nogle ideer på banen, men få konkrete planer på dette tidspunkt, siger Hens-Gerd Bode, en talsmand for Volkswagen.

Apple og Volkswagen samarbejder allerede om at integrere iPods i bilerne, og det samarbejde vil de nu tage skridtet videre.

Tiltaget kommer efter Ford allerede har fået ideen om at samarbejde med en elektronikgigant. Til efteråret kan amerikanere få indstalleret et underholdnings- og kommunikationssystem fra Microsoft i bilen for den nette sum af omtrent 2100 kroner.

Systemet, der hedder Sync, giver føreren mulighed for stemmegenkendelse, at lytte til digitale musikafspillere og få sms-beskeder læst højt.