Naser Khaders datter mishandlet af pigebande

Den tidligere toppolitiker Naser Khaders 14-årige datter blev natten til lørdag overfaldet af en pigebande.

Naser Khaders 14-årige datter efter overfaldet. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere toppolitiker Naser Khaders 14-årige datter gennemlevede natten til lørdag et sandt mareridt.

Den unge pige fejrede sin fødselsdag med en gruppe venner nær en legeplads ved Ørestad Gymnasium i København, da hun pludselig blev passet op af en lokalt berygtet pigebande. Øjeblikket efter lå den spinkle pige på jorden, og her blev hun ifølge den kendte far liggende i tæt ved en halv time, mens to tydeligt påvirkede anførere af banden truede hende med en kniv og overdængende hende med slag og spark mod hoved og krop, skriver bt.dk.

- Det er forfærdeligt. Som jeg har fået det beskrevet, vil jeg betegne det som tortur. Da jeg så hende på hospitalet, blødte hun stadig fra hovedbunden, fordi de havde trukket hende rundt i håret, og hun havde blå mærker og hudafskrabninger over det hele og græd, siger Naser Khader, som på grund af datterens tilstand og unge alder er den eneste fra familien, der udtaler sig i sagen.

Vold og røveri

Overfaldet endte først, da offerets mor, som Naser Khader tidligere har været gift med, dukkede op og havde held til at skræmme de to stærkt ophidsede, truende og voldelige piger væk. Moderen bor i nærheden og var blevet ringet op af datterens forfærdede kammerater, som forgæves selv havde forsøgt at lægge sig imellem. Da moderen nåede frem, havde situationen udviklet sig til røveri, da pigerne havde truet sig til den 14-åriges mobiltelefon og desuden krævede, at hun skulle betale dem 8.000 kroner.

Motivet til overfaldet er endnu ukendt, men ifølge Naser Khader er datteren i flere måneder blevet chikaneret af de to piger, som er anbragt på en daginstitution for voldelige og kriminelle unge.