Naboer: Faderhuset bag rotterede

Naboerne til Jagtvej 69 er dybt frustrerede over Faderhuset. Efter at have revet Ungdomshuset ned har Faderhuset ladet grunden forfalde til en losseplads.

Pizzaæsker, køkkenaffald og sultne rotter. Faderhuset har forvandlet den tidligere ungdomshusgrund på Jagtvej 69 i København til en rottefyldt losseplads, siger naboerne.

Københavns Kommune har også konstateret rotter på grunden og har nu sendt en henstilling til Faderhusets leder Ruth Evensen om at få undersøgt kloakkerne for defekter.

- Der er virkeligt klamt på grunden. Det ligner en genbrugsplads i Polen, og i sidste ende er det Faderhusets ansvar. De sagde, at de ville gøre en hel masse godt, men i virkeligheden er de fuldstændige ligeglade med Nørrebro, siger Martin Stahl fra foreningen Naboerne på Nørrebro.

Faderhuset har endnu ikke svaret på henstillingen fra Københavns Kommune. Men frikirken vil rydde op og komme rotterne til livs, siger Mikael Djarling, der er medlem af Faderhuset og formand for bestyrelsen i Human A/S, som ejer Jagtvej 69.

/ritzau/