Nabo til rockerhus har fået smadret ruder igen

Formanden for en grundejerforening i Vanløse, der kæmper mod en gruppe Bandidos-rockere i kvarteret, har fået smadret ruder for anden gang på under to uger.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ukendte gerningsmænd har for anden gang på mindre end to uger smadret grundejerforeningsformand Lars Georg Jensens ruder, skriver DR Nyheder.

Lars Georg Jensen er formand for grundejerforeningen Tudskærvej i københavnerforstaden Vanløse, hvor beboerne kæmper for at smide en gruppe Bandidos-rockere ud af kvarteret. For nylig fik han smadret sine ruder, da han stod frem i TV Avisen og fortalte, at rockerne krævede en halv million kroner for at flytte. Og nu er det altså sket igen.

»Der er smadret tre ruder den her gang. Vores splinternye stuevindue er i tusinde stykker. Det er totalt kaos i vores hjem, og vi er selvfølgelig rystede,« siger han til DR Nyheder.

Københavns Kommune er gået ind i sagen og forsøger at bruge en gammel bestemmelse for at tvinge rockerne ud af det hus, hvor de har slået sig ned.

»Nu er det jo en sag mellem kommunen og rockergruppen. Men ikke desto mindre er det altså os, der får smadret vinduer. Det er meget, meget uheldigt,« siger Lars Georg Jensen, der ikke kan bevise, at det er rockerne, der har smadret hans ruder.

»Det må politiet jo finde ud af,« siger han.

Politiet har allerede undersøgt gerningsstedet og sikret sig vigtige beviser, blandt andet stenene, der røg gennem grundejerformandens ruder. Man har også brugt sporhunde til at undersøge spor.

»De førte ikke ind til rockerne,« fortæller politikommissær John Hansen fra Københavns Politi til DR Nyheder.