Mulig spøgelsesbilist skaber uheld: Motorvej spærret

Oprydning efter et større uheld på strækningen mellem Farum og Værløse ventes at stå på indtil klokken 02.

Læs mere
Fold sammen

Helsingør: En del af Hillerødmotorvejen i Nordsjælland er sent lørdag aften blevet lukket for trafik efter et større uheld. Det oplyser Vejdirektoratet på Twitter cirka en halv time før midnat.

- Der er tale om et alvorligt uheld. Vi har hørt rygter om, at det skyldes en spøgelsesbilist, men det kan vi endnu ikke bekræfte, siger Ole Hestbæk, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Ritzau.

Ulykken involverer to biler og "flere personer", tilføjer han.

- Vi arbejder på stedet og kan endnu ikke sige noget om, hvor alvorligt de involverede er kommet til skade.

Uheldet er sket mellem frakørsel ti Farum og frakørsel otte Værløse i sydgående retning. Angiveligt skyldes uheldet, at en bilist kørte i den forkerte vejbane.

Vejdirektoratet forventer, at der tidligst vil være ryddet op efter uheldet klokken 02, hvorefter strækningen igen skulle blive åbnet for trafik.

Tidligere lørdag blev en 82-årig mandlig bilist dræbt i en ulykke på Holbækmotorvejen. Han kørte ved 19.30-tiden i den forkerte retning i det østgående spor på motorvejen og ramte en modkørende bil frontalt.

Der var angiveligt to personer i den bil, som blev påkørt. Det drejer sig om en far og et barn, som ikke er alvorligt kvæstede.

Trafikken blev midlertidigt spærret efter sammenstødet mellem de to biler.

/ritzau/