Mulig børnelokker på spil i Frederiksberg Have

En pædagog formåede onsdag at bremse et overgreb mod en lille dreng i Frederiksberg Have. Politiet er nu på jagt efter den formodede børnelokker.

Træer og græsplæner i Frederiksberg Have set fra Frederiksberg Slot maj 2012. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Christensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Københavns Politi er på jagt efter en mand, der onsdag forsøgte at låse sig inde på et toilet i Frederiksberg Have med en dreng. Det skriver bt.dk.

Politiet modtog onsdag en anmeldelse fra en person, der havde været vidne til episoden, som heldigvis blev stoppet, inden der skete noget.

»En anmelder er i Frederiksberg Have med nogle børn fra en institution. En af drengene fra institutionen går på toilettet, og så bemærker en af pædagogerne, at en fremmed mand følger med ind på toilettet og låser døren. Anmelder retter straks henvendelse og får døren op, hvorefter manden stikker af,« fortæller vagtchef Henrik Brix fra Københavns Politi til bt.dk.

Han fortæller, at politiet kort tid efter ankom til stedet, men at man ikke kunne finde manden. Der er tale om en dansk mand på cirka 25 år, 170 centimeter høj med kort, kommunefarvet hår.

Super godt arbejde af pædagog

Henrik Brix fortæller yderligere, at der ikke skete noget med barnet, og det skyldes ikke mindst pædagogen, der handlede hurtigt.

»Det er jo super godt arbejde, og godt set, at der er en fremmed, der følger med ind. Så umiddelbart er der ikke sket noget med barnet overhovedet,« siger han til bt.dk.

En Facebook-bruger, Jannie Møller, var vidne til onsdagens episode, og skriver i en opdatering på det sociale medie, at den samme mand var på spil kort tid efter.

»Et fritidshjem er også på tur, og det samme er sket med den samme mand. Her har manden spurgt forskellige drenge om han måtte tørre dem i numsen og om han måtte tage billeder af deres tissemænd,« skriver hun på Facebook.

Henrik Brix tør dog ikke konkludere, at der er tale om den samme mand, selv om han erkender, at meget tyder på det.