Mor og tre børn dræbt i Brønshøj - faren sigtes for firedobbelt drab

Københavns Politi oplyser nu, at det er tre børn og deres mor, der blev fundet dræbt, da politiet blev kaldt ud til en lejlighed i Brønshøj tirsdag morgen. Faren er blevet anholdt og sigtes for drab.

Da politiet kom ud til en lejlighed i Brønshøj tirsdag morgen mødte dem et frygteligt syn. Flere medlemmer af samme familie var blevet dræbt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Astrup

Politiet blev tirsdag morgen kaldt ud til en lejlighed i Brønshøj ved en anmeldelse om husspetakler. Da de kom frem, ventede dem ifølge efterforskningsleder Ove Bundgaard Larsen et »frygteligt syn«.

Nu oplyser politiet, at de fandt tre børn og deres mor dræbt i lejligheden. Faren til de tre børn blev anholdt i lejligheden, og han fremstilles i grundlovsforhør tirsdag aften klokken 21 i Retten på Frederiksberg.

»Her vil han blive sigtet for firedobbelt drab,« siger vicepolitiinspektør og leder af efterforskningen, Ove Bundgaard Larsen, til Berlingske.

Han kalder det et »familieopgør«, og har ikke har noget bud på et motiv bag forbrydelsen. Til gengæld viser de foreløbige undersøgelser, at gerningsmanden har brugt »flere forskellige våbentyper« i forbindelse med drabene. Efterforskningslederen ønsker ikke at uddybe hvilke.

»Vi fortsætter nu vores tekniske undersøgelser så længe, teknikerne kan holde dampen oppe, og så fortsætter vi efter påske med den del. Der forestår også nogle obduktioner og ligsyn, som kommer til at foregå efter påske. Og så er der et stort forhørsarbejde. Vi må se, hvad det giver anledning til, og om det kan hjælpe til at danne et billede af den familie, vi står over for,« siger Ove Bundgaard Larsen.

Da Berlingske tirsdag formiddag kom ud til adressen på Kobbelvænget, var hele den gule murstensbygning med flere opgange spærret af med polititape. En ambulance, flere politibiler og biler med teknisk udstyr stod parkeret ved vejen, hvor der også stod en håndfuld betjente sammen med flere efterforskere klædt i civil.

Politiets teknikere klædt i blå heldragter og i nogle tilfælde med maske for munden og net om håret gik frem og tilbage fra den midterste opgang i bygningen, mens flere naboer fra området kom forbi for at se, hvad der skete.

Da politiet blev alarmeret tirsdag morgen, reagerede de på en henvendelse om husspetakler. Der blev sendt en patrulje til stedet, og her blev betjente mødt af det, efterforskningslederen karakteriserer som »et frygteligt syn«. Han har selv været inde i lejligheden, men ønsker ikke at komme med yderligere kommentarer til det, han så.

Kobbelvænget er et større boligområde i den ydre del af Brønshøj.