Mistænkt flugtbilist har meldt sig selv efter trafikulykke

En 22-årig mand er efter tre døgn dukket op hos politiet. Han formodes at have kørt kvinde ihjel.

En 22-årig mand fra Skive, som er mistænkt for at have kørt en 68-årig kvinde ihjel, er selv mødt op på politistationen i Silkeborg tirsdag formiddag. Arkivfoto: Iris. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Silkeborg. En 22-årig mand fra Skive, som er mistænkt for at have kørt en 68-årig kvinde ihjel, er selv mødt op på politistationen i Silkeborg tirsdag formiddag.

Det skriver Midtjyllands Avis.

I længere end tre døgn har politiet ledt efter den unge mand, der formodes at have siddet bag rattet i bilen - en grøn Peugeot - som påkørte kvinden.

»Han er lige dukket op på politistationen i Silkeborg, og vi skal til at afhøre ham. Han vil formentlig blive fremstillet i et grundlovsforhør,« siger politikommissær John Toft til Midtjyllands Avis.

Fredag aften blev den 68-årige kvinde dræbt i en trafikulykke i Silkeborg, hvor føreren af ulykkesbilen efterfølgende stak af.

Ulykken skete på Viborgvej i Silkeborg. Politiet har efter ulykken ledt efter den unge mand, som angiveligt kørte bilen.

Efter ulykken skal han have kørt fra stedet sammen med to venner. Flugtbilen blev efterladt på H.C. Andersens Vej i bydelen Balle i Silkeborg, skriver Midtjyllands Avis.

Mandag fortalte en advokat, at hans 22-årige klient ville melde sig selv til politiet i løbet af dagen. Men mandag aften var manden stadig ikke dukket op.

Politiet har allerede talt med to personer, som var med i bilen. Det er angiveligt den 22-åriges to venner.

»Vi er jo nødt til at holde de tre forklaringer op mod de tekniske undersøgelser,« sagde John Toft fra lokalpolitiet i Silkeborg mandag.

Føreren af bilen står blandt andet til en sigtelse for uagtsomt manddrab. Desuden er det strafbart at efterlade en person i hjælpeløs tilstand uden at komme vedkommende til undsætning.