Mistænkeligt fund får politiet til at frygte forbrydelse

Læs mere
Fold sammen

En større blodplamage og flere andre mistænkelige fund får Sydøstjyllands Politi til at frygte en forbrydelse og efterlyser derfor vidner, der kan hjælpe med at opklare mysteriet, skriver bt.dk.

»På baggrund af en anmeldelse blev politiet lørdag klokken 13:45 sendt til Rask Skov, Rask Mølle, Uldum i Hedensted Kommune. Ved vores ankomst til stedet fandtes en større blodplamage samt henholdsvis en pude, pudevår, plastiksæk og flere sokker vædet af blod. Endeligt blev fundet andre sokker med rester af afføring. Dette blod er bekræftet som stammende fra mennesker,« skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har efterforsket på og omkring stedet, men har endnu ikke klarlagt, hvad der er sket, og hvor de fundne genstande stammer fra.

Sagens omstændigheder er dog så mistænkelige, at politiet ikke vil udelukke nogen form for hændelser, hvorfor sagen efterforskes til bunds.

Politiet vil rigtig gerne i kontakt med personer, der har set eller hørt noget i relation til ovenstående og kan kontaktes på telefon 114.