Michael Laudrup får benhård kritik af studievært: Her er fodboldlegendens iskolde svar

Michael Laudrup. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker

Radioværten Torben Stenos benhårde kritik preller fuldstændig af på Michael Laudrup. Det fortæller den danske fodboldstjerne til BT.

Den danske radiovært, Torben Steno, leverer fredag en hidtil uset krads kritik af Danmarks måske største fodboldspiller gennem tiderne i en klumme under rubrikken ’Michael Laudrup – ambassadør for dårlig moral’.

Her kalder Torben Steno blandt andet Michael Laudrup for frastødende, en fiasko og en hykler.

Det er Michael Laudrups tidligere ansættelse i klubben Lekhwiya i Qatar, som Torben Steno finder frastødende, da danskerens hyre blev betalt af det, radioværten omtaler som 'primitivt pralende arabiske oliemilliardærer’.

BT har fredag forelagt Michael Laudrup den kritiske klumme via en mail. Og her svarer Michael Laudrup følgende tilbage.

»Hej, Daniel, jeg har desværre aldrig hørt om Torben Steno. Men hvis han kan få sine 15 minutters berømmelse ved at skrive en (nedladende) artikel om undertegnede,så fred være med det,« skriver Michael Laudrup uden yderligere kommentarer til kritikken.

Det er ellers ikke småting, Michael Laudrup får lov at læse om sig selv i Torben Stenos klumme. Her er det ikke kun Michael Laudrups tidligere ansættelsesforhold i Qatar, som Torben Steno langer ud efter.

Han kalder også Michael Laudrup for en fiasko.

»I de tyve år, der er gået siden, har Michael Laudrup mest af alt gjort sig bemærket ved at være en fiasko, som klubtræner. Fred være med, at danskeren trods alt ikke evnede at skrive sig ind i historien på niveau med sin mentor – nyligt afdøde Johan Cruyff. Til gengæld har han skrevet sig ind i historien af hyklere, der taler om skønheden og kærligheden til det vidunderlige boldspil uden at ytre den mindste kritik af de groteske og skandaløse rammer, sporten er havnet i,« skriver Torben Steno.