Messerschmidt forlader DF

MF for Dansk Folkeparti, Morten Messerschmidt, har i dag meddelt Dansk Folkepartis ledelse, at han med omgående virkning melder sig ud af Dansk Folkeparti og bliver løsgænger i Folketinget.

MF for Dansk Folkeparti Morten Messerschmidt har meldt sig ud af Dansk Folkeparti med omgående virkning. I stedet bliver han løsgænger i Folketinget, meddeler partiet i dag.

- Dansk Folkeparti kan ikke være tjent med den ballade, der er om min person efter dagbladet BTs hetzagtige kampagne mod mig med beskyldninger om, at jeg under en animeret fest i Tivoli har hyldet nazismen og sunget nazistiske sange, siger Morten Messerschmidt om sin beslutning.

- Jeg er meget, meget glad for Dansk Folkeparti, og det vil være ubærligt for mig, hvis den dårlige omtale af mig skulle skade partiet. Det må ikke ske, og derfor har jeg valgt at melde mig ud nu, siger han.

Udmeldelsen kommer efter, at Morten Messerschmidt i BT er blevet beskyldt for at have sunget nazisange ved en privat sammenkomst i Tivoli. Han sender nu BT et krav om at få dementeret, at han skulle have hyldet Hitler og og sunget nazisange.

Formand for Dansk Folkeparti, Pia Kjærsgaard, tager Morten Messerschmidts beslutning til efterretning.

- Jeg synes, Morten har truffet den rigtige beslutning i forhold til Dansk Folkeparti i en rigtig dum og ærgerlig sag, og jeg ønsker ham al mulig held og lykke med retssagen mod dagbladet BT, siger Pia Kjærsgaard.

Morten Messerschmidt er lige nu på ferie i Beograd.