Mere end 11.000 læsere har allerede tippet en 13er om folketingsvalget – men du har stadig chancen for at vinde Heunickes håndsprit

Får Venstre eller De Konservative flest mandater til folketingsvalget, og klarer Mette Frederiksen og Socialdemokratiet sig lige så godt som i 2019? Rigtig mange læsere har allerede lagt hovedet på blokken i Berlingskes store valgkonkurrence. Men du har stadig chancen for at dyste med – og vinde Danmarks nok mest eksklusive flaske håndsprit.

Det har været en vild og voldsom valgperiode, og det afspejles i præmien i årets Tip en 13er om folketingsvalget, som sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har bidraget til. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Svold
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For et par uger siden ringede Berlingske til Sundhedsministeriet, og det var ærlig talt med en lidt mærkelig forespørgsel.

Avisen havde begået en Tip en 13er om det folketingsvalg, vi endnu ikke ved, hvornår kommer.

Til gengæld vidste vi, at vinderen af konkurrencen foruden en solid bunke politiske bøger også skulle have en præmie, man ikke kan få fingrene i hver dag.

Forud for folketingsvalget i 2019 stod Inger Støjberg således for gimmicken i Berlingskes valgkonkurrence, da den daværende udlændinge- og integrationsminister signerede et eksemplar af sin foretrukne læskedrik: Den efterhånden berømte Coca-Cola Zero.

I denne valgperiode har en noget anden slags væske været i endnu mere politisk fokus: Det har været håndsprittens år i dansk politik, og ingen politiker har som sundheds- og pressemødeminister Magnus Heunicke (S) vist danskerne, hvordan den slags skal gnides ind mellem fingrene.

Heldigvis var også han med på den værste.

Så en mandag i august troppede Berlingske op i Sundhedsministeriet med en flaske håndsprit, som Heunicke beredvilligt lod signere.

Nu kan du vinde den.

Mere end 11.000 læsere har allerede nu deltaget i konkurrencen – det er dobbelt så mange som i 2019. Så konkurrencen er hård, men den er slet ikke afgjort.

Det skal du gøre for at deltage:

Besvar spørgsmålene herunder, husk at skrive din e-mailadresse til sidst og klik så på send. Så gemmer vi svarene og vender tilbage, når valget er afholdt.

Traditionen tro har politisk kommentator Hans Engell også taget testen og lagt sine spådomme til åbent skue. Dem kan du finde her.

Sådan ser håndspritten ud. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mathias Svold.