Mens vandstandene steg - her vælter sneen ned

ARKIVFOTO fra Aalborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Mens store dele af landet forbereder sig på oversvømmelser efter gårsdagens og nattens kraftige blæst, slås man i andre dele af landet med andre vejrmæssige udfordringer.

Sne har nemlig væltet ned over dele af landet siden middagstid onsdag, særligt ved Djursland og det nordøstlige Fyn, oplyser DMI ifølge bt.k.

»Vi har haft et markant bælte af sne, der har kastet rigtigt meget af sig. I øjeblikket ser det meget vinterligt ud, og der kan nå at falde et sted mellem 5-10 centimer endnu, før det her snevejr aftager igen,« fortæller vagthavende ved DMI Frank Nielsen til BT.

Hos DMI forventes det, at snevejret stille og roligt svækkes i løbet af onsdag aften før det helt aftager igen i løbet af natten. Snevejret kan desuden give trafikale problemer, da der på kort tid er faldet så meget sne, at det ikke kan saltes væk.

Ifølge Østjyllands Politi har det kraftige snevejr dog indtil videre kun skabt få trafikale problemer, men man advarer bilister om glatte og sneklædte veje.

»Vi opfordrer folk til at køre forsigtigt og selvfølgelig køre efter forholdene, siger Vagtchef Peter Hunniche til TV 2 Øst.

På Twitter har flere lagt billeder ud af onsdagens snevejr.