Medina sælger sin luksusbolig i København: Så dyr er den

Popstjernen Medina skal nu på boligjagt. Hun har sat sit hus til salg for 19,5 millioner kroner.

På den røde løber til Zulu Awards 2016 fortalte Medina, hvor glad hun var for sit byhus på Islands Brygge. Nu har popstjernen sat det til salg. Foto: Martin Sylvest. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Medinas dyre byhus på 268 kvadratmeter på Islands Brygge er blevet sat til salg for 19,5 millioner kroner, bekræfter ejendomsmægler Daniel Carlsson fra Vedbæk over for eb.dk.

Udbudsprisen ligger i den dyre ende, men huset har også en del at byde på ifølge salgsmaterialet fra Carlssonliving:

»Nu udbydes, med stor sandsynlighed, Københavns mest gennemførte og eksklusive byhus på det attraktive og pulserende Islands Brygge med alle bekvemmeligheder indenfor kort rækkevidde,« står der i beskrivelsen.

Udover det store hus hører der 150 kvadratmeter gårdhave, 20 kvadratmeter balkon og en opvarmet saltvandspool med i købet.

På den røde løber til årets Zulu Awards i april i år fortalte Medina ellers til BT, at hun var lykkelig over købet af huset:

»Jeg er så stolt af, at jeg har købt mit eget fucking hus for første gang. Det er en kæmpe milepæl, og jeg er så stolt af det. Når alle dem, jeg elsker, kommer og besøger mig, siger de: ’Wow, det her er dit sted. Hvor er vi stolte af alt det, du har opnået.«

Om sangerinden nu er blevet fristet af en endnu mere luksuriøs bolig, melder historien ikke noget om. Men Medinas manager Thomas Børresen bekræfter overfor eb.dk, at hun har sat huset til salg.

Her kan du se billeder af den overdådige bolig.