Medie: Mand tilstår Rolex-røveri i Illum

I Dommervagten i København har en 36-årig russisktalende mand erkendt at stå bag røveri mod urforretning.

Midt i julehandlen torsdag eftermiddag blev Illum på Strøget i København udsat for røveri. Politiet afspærrede efterfølgende området. Jens Astrup/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

En russisktalende mand har under et retsmøde fredag i København indrømmet, at han var en af gerningsmændene, da varehuset Illum torsdag blev udsat for et væbnet røveri. Det skriver B.T.

Røveriet skete ud på eftermiddagen, da varehuset var fyldt med julehandlende, og var rettet mod ur- og smykkeforretningen Bucherer i varehuset.

To mænd - den ene bevæbnet med en pistol - smadrede montrer i forretningen og stak af med værdifulde ure af mærket Rolex. Efterfølgende anholdt politiet en 36-årig mand.

Han er fredag blevet stillet for en dommer i dommervagten i Københavns Byret, og det er her, at manden ifølge B.T. har erkendt sig skyldig i sigtelsen.

Ved retsmødet blev manden assisteret af en tolk. Mandens forklaring bliver indtil videre hemmelig. Dommeren har nemlig valgt, at retsmødet af hensyn til politiets videre efterforskning skal holdes for lukkede døre.

/ritzau/