Medie: Efterlyst bil i Emilie-sagen kan være pirattaxa

En bil, som svarer til den, politiet efterlyser i Emilie Meng-sagen, har kørt pirattaxa i Korsør, skriver et lokalt medie.

Foto: Jens Nørgaard Larsen. ARKIVFOTO Søen i Borup hvor den 17-årige Emilie Meng blev fundet dræbt- - Se RB KRIMINAL18.37- - Over nye 100 tip i sagen om drabet på Emilie Meng. Politiet håber på at komme et vigtigt skridt videre i sagen om drabet på 17-årig pige fra Korsør.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2017)
Læs mere
Fold sammen

Tirsdag offentliggjorde Sydsjællands Politi en video fra Korsør Station, som blev optaget fra et overvågningskamera den nat, Emilie Meng forsvandt.

Her ses en hvid bil, sandsynligvis en Hyundai i30, køre væk fra stationen klokken 04.07 natten til 10. juli sidste år.

Torsdag skriver Sjællandske, at bilen kan være identisk med en pirattaxa, som på et tidspunkt kørte i Korsør-området.

»Vi hører også mange rygter, men dem vil jeg slet ikke kommentere på,« siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til Sjællandske, da avisen forholder ham oplysningerne.

Siden billedet af bilen blev offentliggjort, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtaget et væld af henvendelser. Politiet vil dog ikke sige noget konkret om, hvad henvendelserne drejer sig om.

Overvågningsbilleder fra stationen var i begyndelsen så grynede, at de ikke kunne bruges. De har nu været forbi eksperter, og det har betydet, at kvaliteten er blevet væsentligt forbedret. Man kan dog endnu ikke sige noget om, hvem eller hvor mange der opholdt sig i den hvide bil.

Emilie Meng forsvandt natten til 10. juli, da hun var på vej hjem fra en bytur med nogle veninder.

Hendes lig blev fundet i en sø ved Borup på Sjælland juleaftensdag.