Medie: Efter fest er mellem 10 og 20 politifolk i coronaisolation

Ifølge Ekstra Bladet har en privat fest resulteret i, at et stort antal politifolk er hjemsendt, og mellem 10 og 20 ansatte er testet positive for covid-19.

Politidirektør Jens-Christian Bülow fortæller til Ekstra Bladet, at Nordsjællands Politi agter at komme til bunds i en sag, der har resulteret i, at mange politifolk er blevet smittet med coronavirus. Ifølge Ekstra Bladet har de ansatte deltaget i en privat fest. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Coronasmitten i en af landets politikredse er båret på vej af en fest blandt ansatte i politiet, og et større antal medarbejdere er nu sendt hjem, skriver Ekstra Bladet.

Et stort antal medarbejdere er sendt hjem, mens 10-20 personer er testet positive for covid-19 i Nordsjællands Politi.

Ekstra Bladet skriver, at medarbejderne arbejder i forskellige afdelinger hos politiet.

Der er tale om en fest af privat karakter, hvor deltagerne talte både ansatte i politiet og anklagemyndigheden, og deltagerne kommer fra både Station Syd i Gentofte og Station Nord i Helsingør.

Til Ekstra Bladet siger politidirektør i Nordsjællands Politi Jens-Christian Bülow:

»Nordsjællands Politi kan bekræfte, at der er en række medarbejdere i politikredsen, som er smittede med covid-19, ligesom en række medarbejdere er i karantæne som følge af den foretagne smitteopsporing. Der er tale om såvel politiuddannede som civile medarbejdere. Det er kommet frem i forbindelse med vores smitteopsporing, at nogle af de smittede har mødtes socialt i deres fritid.«

Torsdag morgen har Helsingør en incidens på 107,1 med 67 smittede i kommunen, mens Gentofte har en incidens på 38,9 med 29 smittede.

Jens-Christian Bülow fortæller til Ekstra Bladet, at der endnu ikke er klarhed over, hvad der er foregået.

Politiet vil danne sig et overblik over, »hvad der er op og ned i sagen«, når medarbejderne vender tilbage på arbejde, og om det eventuelt skal få konsekvenser for dem.