Medie: Debattøren Mads Holger er død

Den 38-årige radiovært, forfatter og debattør på blandt andet Berlingske er død, skriver Politiken.

Blogger og forhenværende folketingskandidat for De Konservative Mads Holger er aktuel i en ny bog fra Lisbeth Zornigs hånd om 12 kendte mønsterbrydere. Her på Guldbergsgade. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Læssøe

Et liv med det skrevne og talte danske ord i centrum er slut for den 38-årige radiovært, debattør og forfatter Mads Holger, der er død. Det oplyser hans familie til Politiken.
Han har været en karismatisk figur i det københavnske natte- og kulturliv siden sine teenageår og har de senere år været en af landets mest læste bloggere hos Berlingske.
Mads Holger var ugift og efterlader sig ingen børn. Han blev 38 år gammel.

Han studerede først filosofi, men skiftede til teologi, hvor han fik en bachelorgrad. Som skribent begyndte han som redaktør af lokalavisen Rendestenen, der handler om Pisserenden i Københavns indre by. Siden udgav han livsstilsmagasinet Ping, der blev sendt til den eksklusive natklub Nasas medlemmer.

I 2011 tiltrådte Mads Holger som radiovært på programmet "Skriftestolen" på Radio24syv. Samtidig skrev han den meget læste blog "Den sidste romantiker" hos Berlingske og bidrog flittigt til den offentlige debat. I 2008 udgav han debutromanen »Alle går rundt og forelsker sig«. Senere udgav han bøgerne »Udenfor citat« sammen med ekskonen Paula Larrain i 2008, »Bladguld« i 2012 og »Vorherre bevares« i 2015. Flere af bøgerne var udpræget selvbiografiske.

Tidligere på året lavede Berlingskes journalist Rasmus Karkov et portræt af debattøren, som du kan læse her:

/ritzau/