Massør dømt for at krænke kunder

Retten i Horsens har fundet en 57-årig massør skyldig i seksuelle krænkelser mod sine kunder. En af ofrene er en 14-årig pige.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 57-årig mandlig massør fra Hedensted Kommune skal otte måneder i fængsel for blufærdighedskrænkelse af seks kvinder. Det har Retten i Horsens afgjort fredag, skriver Horsens Folkeblad ifølge bt.dk.

Manden, som i årevis har arbejdet som selvstændig massør, var tiltalt for syv tilfælde af blufærdighedskrænkelse mod kvindelige kunder. Han blev dog kun dømt for seks forhold, da retten ikke fandt det bevist, at berøringen af den syvende kvinde ikke var en del af behandlingen.

Massøren har ifølge dommen blandt andet befølt en kvinde på brysterne og slikket en 14-årig pige mellem benene, ligesom han også stak en finger op i skeden på hende. Episoderne fandt sted på mandens klinik i december sidste år og januar i år.

Sagen begyndte i starten af året, da politiet modtog den første anmeldelse om massørens krænkelse af en kunde. Da sagen blev omtalt i pressen henvendte flere kvinder sig til politiet, og sagen voksede.

Ifølge Horsens Folkeblad argumenterede den 57-åriges forsvarer for, at kvindernes forklaringer ikke var troværdige, da flere af dem først henvendte sig til politiet, da de havde læst hørt om sagen i medierne. Det argument fejede retten dog helt til side og lagde netop vægt på kvindernes forklaringer, da massøren blev kendt skyldig.

Massøren har hele sagen igennem nægtet sig skyldig og ankede straks dommen til landsretten.