Mandag morgen er Københavns metro og afspærrede veje åbnet. Field's holder lukket på ubestemt tid

Søndag aften lukkede dele af metroen, og veje på Amager blev afspærret. Nu kører trafikken næsten som normalt. Field's oplyser, at centret samt parkeringskælderen holder lukket, indtil politiet siger andet.

Politiet var massivt til stede ved Field's i Ørestad søndag. Mandag morgen flyder trafikken, som den plejer i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I forbindelse med søndagens skyderi i Field's lukkede to af byens metrolinjer, og flere veje i nærheden af storcentret blev afspærret.

Nu er byen åbnet igen, oplyser Københavns Politi.

Metro 1 og 2 kører igen mellem Vanløse og Vestamager, men stopper ikke på Ørestad Station, der ligger 100 meter fra Field's. Metro 3 og 4 fortsætter med at køre efter almindelig drift.

Også biltrafikken åbner. Det gælder motorvejsafkørslen på Amagermotorvejen, der i aftes blev spærret i begge retninger. Center Boulevard og Ørestads Boulevard var spærret ved Vejlands Allé. Nu er de altså åbnet igen.

Field's er fortsat afspærret, og storcenteret holder lukket i minimum en uge, meddeler de.

»Helt overordnet åbner Field's ikke, før politiet giver os lov. Det samme gælder for parkeringsområdet, hvor alle parkeringsafgifter er suspenderet,« skriver centret på deres Instagram-profil.

De har fået »rigtig mange« spørgsmål fra borgere i deres indbakke, som de ikke har kapaciteten til at svare på, skriver de.

Field's informerede deres følgere på Instagram om skudepisoden søndag aften – et opslag, der i skrivende stund har knap 1.700 kommentarer.

Langt de fleste kommentarer består af hjerteemojies og grædende smileyer.