Mand stukket ihjel for øjnene af togpassagerer

En mand i 40erne er blevet stukket ihjel på perronen på Maribo Station mandag formiddag. Politiet har anholdt en mistænkt.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For øjnene af passagerer på Maribo Station er en mand blevet stukket ihjel med en kniv. En nabo til stationen siger til BT, at politiet ankom i stort antal til stationen ved 11-tiden.

Politiet har anholdt en mand for knivstikkeriet, og al togtrafik til og fra Maribo Station er regionstog.dk indstillet. Det er uvist, hvor længe stationen er lukket, og der er i øjeblikket ved at blive sat busser ind i stedet for tog.

Ritzau fortæller ifølge Folketidende.dk, at den knivdræbte er en mand først i 40erne. Politiet har anholdt en mistænkt, og han er cirka ti år yngre.

Folketidendes kontor ligger lige over for stationen, hvor drabet fandt sted.

»Der er øjenvidner, der har set drabet ske, mens de ventede på toget. Der er meget politi til stede i øjeblikket, og der er også ankommet en ambulance. Politiet er stadig i gang med at undersøge gerningsstedet, og liget er ifølge vores oplysninger stadig på perronen,« siger reporter på Folketidende, Kenneth Kjæp Larsen, til BT.

Han oplyser, at begge perroner på stationen er blevet afspærret af politiet. Al togtrafik er indstillet men Regionstog, der driver linjen, arbejder på at etablere busforbindelse i stedet.

Vicepolitiinspektør fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen, oplyser, at drabet blev begået mandag formiddag mellem klokken 11 og 11.30. Ifølge folketidende.dk er manden blevet stukket ihjel på perronen, hvor togene kører mod Nakskov.