Mand har forskanset sig med familie på udrejsecenter

Politiet er onsdag eftermiddag til stede ved Udrejsecenter Sjælsmark, oplyser pressekonsulent.

I en større koordineret indsats mod bander har politiet tirsdag foretaget en række anholdelser på Sjælland. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang

Politiet er onsdag aften til stede ved Udrejsecenter Sjælsmark i Nordsjælland, hvor der er en større politiaktion i gang.

Ifølge Nordsjællands Politi har en mand forskanset sig på et værelse med sin familie. Familien består af mandens hustru samt to af hans børn, oplyser politiet.

Der er tale om en iransk mand, som politiet har kontakt til.

»Der er en dialog i gang med manden med henblik på at finde en løsning på situationen,« skriver politiet i en meddelelse kort efter klokken 18.

Pressekonsulent Henriette Døssing oplyser, at politiet har været til stede ved centret siden formiddagen. Der er i løbet af dagen ankommet folk, der står for dialogen.

»Vi har sørget for at få dem ud, som er bedst til den slags,« siger hun.

Hun bekræfter også, at der er kørt ambulancer til stedet, men ingen meldes at være kommet til skade.

»Det er en del af en standardprocedure. Man vurderer, hvad der er brug for, og som en del af proceduren er der kørt ambulancer ud,« siger Henriette Døssing.

Politiet ønsker ikke at oplyse alder på manden, hustruen eller de to børn. Manden har flere børn, men der er ingen informationer om de andre børn.

Betjente blev kaldt til stedet tidligere på dagen, men det er generelt sparsomt med oplysninger om situationen, der har varet i adskillige timer.

På udrejsecentrets hjemmeside bekræfter man, at politiet er til stede på grund af "en hændelse".

» Der er tale om en hændelse internt på centret, som ikke forventes at få betydning for de omkringboende. Der vil dog kunne ses ekstra politi i området,« står der i pressemeddelelsen.