Mand fængslet for knivdrab

Retten på Frederiksberg varetægtsfængslede tirsdag en 34-årig mand, der mistænkes for at have stukket en kvinde ihjel mandag.

Læs mere
Fold sammen

En 34-årige mand blev tirsdag formiddag varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for knivdrabet mandag på sin jævnaldrende samlever. Det skriver bt.dk.

Dommeren ved Retten på Frederiksberg valgte at lukke dørene og nedlægge navneforbud, og derfor kunne BT ikke være til stede under grundlovsforhøret, hvor det også blev besluttet at den sigtede nu skal mentalundersøges.

Den sigtede var iført blå skjorte, grå joggingbukser og sorte sko. Hans mor, en gråhåret dame, var mødt op i retten sammen for at støtte ham. Hun krammede ham, mens han sad hulkende i vidnestolen, indtil en fremmødt politimand bad hende om at lade være.

Noget overraskende nægtede den 34-årige sig skyldig. Tidligere har politiet oplyst, at det var den 34-årige selv der ringede til alarmcentralen og fortalte at han havde slået kvinden ihjel.

»Jeg er bange for, jeg har slået hende ihjel,« sagde han ifølge Københavns Politi i opkaldet til alarmcentralen.

Drabet fandt sted på Philip Schous Vej på Frederiksberg. Kvinden blev dræbt med adskillige knivstik, oplyste anklager Erik Hjelm, inden dørene blev lukket. Hun blev kort efter ankomsten til Rigshospitalet mandag erklæret død klokken 12.08.

Den 34-årige blev anholdt mandag klokken 11.47. Han er sigtet for manddrab efter straffeloven paragraf 237. Inden dørene blev lukket sagde han, at han ikke ville udtale sig til retten.