Mand død efter kollision med træ

En mand er fundet død ved sin bil i Gislinge ved Holbæk efter have påkørt et væltet træ. 32-årig kvinde er i overhængende livsfare efter hun blev ramt af en taglægte, da hun stod på sin altan.

En mand er død efter at have påkørt et træ. Træet her er væltet i København. Flere steder i landet er især de små veje plaget af grene og træer på kørebanen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En mand er fundet død ved sin bil i Gislinge ved Holbæk efter have påkørt et væltet træ. Det oplyser Region Sjælland til Berlingske Nyhedsbureau.

Midt- og Vestsjællands Politi, der fik meldingen om ulykken klokken 6:39, kan ikke bekræfte, at manden er død, men har flere oplysninger om ulykken.

»Han er kørt ind i et væltet træ og er blevet ramt af en af grenene, hvorefter han er blevet slynget ud af bilen,« siger vagtchefen.

Der er på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger omkring manden, og der skulle ikke være andre involveret i ulykken.

En 32-årig kvinde er fortsat i livsfare efter stormen. Kvinden stod ude på en altan i Brøndby, da hun blev ramt af en taglægte, som kom flyvende gennem luften. Kvinden blev ramt i brystkassen og fik svære skader oplyser Vestegnens Politi til BT.

- Hun har selvfølgelig været under behandling i nat, og den seneste melding, vi har fået, er at hendes tilstand fortsat er kritisk, siger vagtchef Kim Madsen.

Stormen har i forvejen kostet en 21-årig mand livet i Gilleleje på Nordsjælland. Manden omkom, da en husgavl væltede ned over ham. På Fyn melder skadestuen også om otte alvorligt kvæstede personer i forbindelse med stormen. De er alle uden for livsfare.

BNB

Send dine stormfotos eller video direkte til "internet@berlingske.dk" - du accepterer samtidig, at Berlingske Media anvender materialet uden vederlag.