Mand anholdt for drab på dansk pige i Marokko

Louisa Vesterager Jespersen er blevet fundet dræbt i Atlasbjergene i Marokko. Hun blev 24 år. Fold sammen
Læs mere
Foto: Facebook

En mand er blevet anholdt for drabet på den danske Louisa og hendes norske veninde i Marokko.

Udenrigsministeriets Borgerservice oplyser, at en mand er blevet anholdt for drabet på 24-årige Louisa Vesterager Jespersen og hendes norske veninde Maren.

Norske VG citerer en erklæring fra det marokkanske indenrigsministerium, hvori det fremgår, at manden skulle være blevet anholdt i den marokkanske storby Marrakech.

»Anholdelsen blev foretaget denne morgen i Marrakech. Han (den mistænkte, red.) bliver nu afhørt for at afgøre, hvilke motiver han har haft, og for at få detaljer om drabet. Efterforskningen fortsætter med at identificere og anholde andre potentielt mistænkte involverede i sagen,« lyder det ifølge VG i erklæringen fra det marokkanske indenrigsministerium.

Arkiv Fold sammen
Læs mere
Foto: -.

Marokkansk politi fandt mandag ligene af to kvinder i landsbyen Imlil i Marokko.

Ifølge det lokale medie Morocco World News havde ligene sår fra knivstik.

Politiet har indledt en efterforskning under tilsyn fra anklagemyndigheden.

B.T. har været i kontakt med Louisa Vesterager Jespersens mor, Helle Jespersen, der fortæller, at to betjente bankede på hendes dør mandag aften og overbragte den triste nyhed.

»Jeg sad sammen med mine tre børn og så julekalender. Pludselig er der en fra Norge, som kender Louisa, der skrev til min søn, om vi havde hørt fra Louisa, fordi en dansk og norsk kvinde var blevet dræbt i Marokko, hvor hun var taget ned for at holde jul. Vi sagde nej, og så skrev nordmanden, at det var godt, fordi der stod, at de pårørende var blevet underettet,« fortæller Helle Jespersen.

Familien var lettet, men der gik kun 10 minutter, før det ringede på døren.

»Pludselig ringede det på døren, og da jeg gik ud og så, at der stod to betjente, vidste jeg, hvad der var sket. Jeg brød sammen og var helt grædefærdig. Det er hårdt, at hun har fået skåret halsen op, og man ikke ved, om hun har lidt,« fortæller Helle Jespersen videre.

B.T. arbejder på at få anholdelsen bekræftet.