Mand angriber to kvinder med hegnspæl på Vorbasse Marked

En 29-årig er sigtet for grov vold mod to kvinder og for vold og trusler mod politiet på Vorbasse Marked.

På Vorbasse Marked gik en mand fredag aften til angreb med en hegnspæl, da de angiveligt bad ham holde op med at slå på nogle biler. Han nåede også at udslynge skældsord og trusler mod betjente, inden han blev anholdt. Arkivfoto. Free/Colourbox Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Horsens. En 29-årig mand fra Esbjerg-området gik fredag aften til angreb på to unge kvinder med en hegnspæl på Vorbasse Marked, oplyser vagtchef Ole Eckholdt, Sydøstjyllands Politi.

Et vidne har fortalt, at manden tilsyneladende overfaldt kvinderne, efter at de havde sagt til ham, at han skulle lade være med at slå på nogle biler.

Efter angrebet med hegnspælen sparkede han en af kvinderne, så hun mistede en tand.

Da nogle folk på stedet forsøgte at holde den 29-årige tilbage, trak han en 30 centimeter lang kokkekniv. Kniven var imidlertid forsvundet, da politiet nåede frem, oplyser vagtchefen.

Inden betjente fik ham anholdt, nåede manden at udøve vold mod ordensmagten og at udslynge trusler mod betjentene.

- Han modsætter sig anholdelse og udslynger skældsord mod dem og truer med, at han ved hvor de bor, og at han vil slå dem ihjel, siger vagtchefen.

Den 29-årige er sigtet for grov vold, ulovlig våbenbesiddelse samt for vold og trusler mod tjenestemand.

Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør, hvor en dommer bagefter valgte at løslade ham.

Manden har i retten erkendt at have overfaldet den ene af kvinderne, men volden mod den anden var utilsigtet. Ifølge mandens forklaring ramte han kvinden, da han sparkede ud, fordi nogen væltede ham om kuld og prøvede at overmande ham.

- I den situation mente dommeren ikke, at skaderne i sagen var store nok til at danne grundlag for varetægtsfængsling, siger Ole Eckholdt.

Kvinderne er 21 og 24 år og kommer fra Vejen. De er blevet behandlet på skadestuen og har ikke pådraget sig livstruende skader.

/ritzau/