Mand affyrer skud med luftgevær i rækkehuskvarter i Holbæk

Politiet er på jagt efter en mand, som søndag aften affyrede skud med et luftgevær i Holbæk. Ingen er ramt.

Politiet modtog søndag aften en anmeldelse om, at der var blevet affyret skud i Knudskovparken i Holbæk (arkivfoto). Free/Colourbox
Læs mere
Fold sammen

Holbæk. Politiet er natten til mandag på jagt efter en mand, som mistænkes for at have affyret skud med et luftgevær i rækkehuskvarteret Knudskovparken i Holbæk søndag aften.

Det fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi kort efter klokken 00.30.

- Vi ved, at der er blevet affyret skud, men ingen personer er ramt eller kommet til skade. Vi kender ikke motivet og ved derfor heller ikke, om han har skudt efter nogen eller ej, siger vagtchefen.

Politiet har ransaget en adresse i nærheden, hvor det har fundet luftgeværet. Desuden ved politiet, hvem den formodede gerningsmand er, selv om betjente endnu ikke har været i stand til at lokalisere ham.

Selv om motivet for skuddene endnu er ukendt, udelukker vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi, at der er tale om et bandeopgør af nogen slags.

Politiet fik anmeldelsen om hændelsen søndag klokken 21.16.

Vagtchefen kan ikke oplyse, hvor mange skud der er blevet afgivet, ligesom det heller ikke vides, hvilken eller hvilke sigtelser den formodede gerningsmand står over for.

/ritzau/