Magnussen og McLaren i sjov aprilsnar

McLarens Formel 1-team og Kevin Magnussen lavede tirsdag en yderst kreativ aprilsnar. McLaren skulle således have gemt på en hemmelig undergrunds-testbane i 10 år.

McLarens formel 1-team og Kevin Magnussen stod tirsdag sammen om en kreativ aprilsnar. McLaren skulle således have gemt på en hemmelig undergrunds testbane i 10 år. Fold sammen
Læs mere
Foto: Peter Nygaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1. april er en dag med spas og jokes overalt - især på de sociale medier. Og sådan en dag lod Kevin Magnussens hold ikke passere. De jokede således med, at man efter 10 år nu endeligt ville offentliggøre en hemmelig og underjordisk træningsbane. Et billede af banen dukkede op med et stort 'fortroligt' på tværs.

  

En time efter fortsatte de aprilsnarren med teksten:

- Rygterne startede i forbindelse med vores MTC ( McLaren Technology Centre Tour) i går, men nu kan vi officielt bekræfte det:

  

Samtidigt 'bekræftede' den danske kører banen eksistens:

- Gør mig klar til en god dag på McLarens undergrunds-testbane. Vi er nødt til at arbejde hårdt for at forbedre bilen denne weekend, lyder det fra danskeren.

  

Inden holdet så et par timer senere ikke kunne tie længere.

- Som mange af jer nok har gættet, var det bestemt en aprilsnar. Ærligt. Bonuspoint til dem, der kunne spotte, at banen på tegningen er Silverstone:

  

Magnussen og McLaren skal allerede i aktion på torsdag til første træning til grandprixet i Bahrain. Det passer!