Mænd gik amok med luftgevær og motorsav

To mænd gik i aftes amok med både motorsav, luftgevær og baseballkølle i Hobro, da de ledte efter en 24-årig mand, de havde set sig sur på.

Først opsøgte mændene den lejlighed, hvor den 24-årige bor. Tilstede var kun en logerende, der fik tæsk, og samtidig ødelagde mændene en stor del af inventaret. Det oplyser P4 Nordjylland.

Mændene fortsatte videre til en anden lejlighed, hvor de troede, den 24-årige opholdt sig. Da ingen åbnede, tog de selv affære og skar døren op med en medbragt motorsav - kun for at finde ud af, at lejligheden var tom.

Turen gik videre til en tredje lejlighed, hvor en af den 24-åriges bekendte bor. Mændene bad ham fortælle, hvor den 24-årige var, men han nægtede - og blev derfor mishandlet på det groveste. Mændene skød ham i begge ben med et luftgevær, slog ham med en baseballkølle og skar ham i hånden med en hobbykniv. Derefter tvang mændene ham med ud i en bil, og de kørte tilbage til den 24-åriges lejlighed - hvor politiet kunne anholde dem.

Den mishandlede mand slap for alvorlige skader.

- Det er temmellig usædvanlig og grov sag, siger vicepolitikommissær Henning Hansen fra Nordjyllands Politi i Hobro.

Politiet formoder, at motivet for voldsturnéen var jalousi kombineret med, at der skulle inddrives en gæld i Hobros misbrugsmiljø.

De to mænd, der 32 og 28 år, bliver i løbet af i dag fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for grov vold, ulovlig indtrængen, frihedsberøvelse og hærværk.

Politiet betegner den 32-årige mand som hovedgerningsmanden.Kilde: P4 Nordjylland