Mænd bevæbnet med kniv og peberspray røvede Netto

To unge mænd bevæbnet med henholdsvis kniv og peberspray begik lørdag aften røveri mod en Netto på Torvestrædet i Skovlunde i Ballerup Kommune. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

»Røveriet blev begået klokken 21.08. Den ene gerningsmand truede med en kniv, mens den anden brugte en peberspray mod både kunder og ansatte,« oplyser vagtchef Jens Møller fra Københavns Vestegns Politi.

De to mænd løb fra butikken i ukendt retning, efter de havde fået udleveret et ukendt kontantbeløb fra kassebeholdningen. Ingen kom til skade under røveriet.

Politiet leder nu efter vidner, der kan hjælpe med oplysninger til opklaring af sagen.

Den ene mand, ham der bar kniv under røveriet, beskrives som cirka 16 år gammel, mørk i huden og almindelig af bygning. Han var iført en sort hættetrøje, mørke jeans og hvide sko.

Den anden mand, ham der brugte peberspray, beskrives ligeledes som cirka 16 år gammel. Han er spinkel af bygning og var iført en lys hættetrøje, joggingbukser, handsker og sorte kondisko af mærket Nike Free.

Politiet har ikke umiddelbart spor fra røveriet - ud over dem, der er sikret fra butikken, som vagtchefen lørdag aften ikke ville komme nærmere ind på.

Bor man i politikredsen, og har man oplysninger i sagen, bedes man ringe 114.

Vidner uden for kredsen kan kontakte Københavns Vestegns Politi på telefonnummer 43861448.

BNB