Lille pige bortført fra børnehave: Mand i rød Mitsubishi sigtet for seksuelt overgreb

Arkivfoto fra børnehave. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech

En 33-årig mand sigtes for seksuelt overgreb mod den fireårige pige, der onsdag forsvandt fra en daginstitution i Aarhus V.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelse.

Manden er blevet varetægtsfængslet i fire uger, oplyser vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Lennart Glerup, til BT. Det skete ved det grundlovsforhør, som manden blev fremstillet ved klokken 13 torsdag i retten i Aarhus. Han er sigtet for at have bortført den 4-årige pige fra daginstitutionen og for at have udsat hende for et seksuelt overgreb på en nærliggende adresse ved Trillegårdsvej.

»Når et barn er under 12 år og har været udsat for kønslig omgang af en vis karakter, vil manden blive sigtet for voldtægt, også selvom der ikke har været samleje,« fortæller vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Lennart Glerup, til BT.

Den lille pige forsvandt i en omkring en time fra Børnehuset Snogebæksvej, og blev, mens hun var væk, ifølge politiet udsat for et seksuelt overgreb. Efterfølgende blev hun kørt tilbage nær børnehaven, hvor hun blev sat af.

Lennart Glerup fortæller, at pigen ikke selv kunne finde tilbage til børnehaven, men at hun blev fundet af en mand, som fulgte hende derhen.

Efter afhøringer af personalet i børnehaven sporede politiet sig forholdvis hurtigt ind på den 33-årige mand, som kort efter blev anholdt sammen med en anden mand, som også var til stede i huset.

Den anden mand er stadig anholdt, men Lennart Glerup siger, at de forventer snart at løslade ham.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, som har set en bordeaux-rød Mitsubishi Carisma - bilen som den 33-årige gerningsmand har brugt til at bortføre pigen. Desuden vil de gerne i kontakt med manden, som fandt og førte pigen tilbage til børnehaven.

Opdateres ...