Lig fundet i Aarhus havn kan være forsvundet familiefar

Dykkere fra et privat eftersøgningshold har lørdag fundet et lig i havnen i Aarhus. Politiet formoder, det kan være en mand, der har været savnet siden en julefrokost i november.

Frivillige dykkere fra foreningen Missing People Denmark har lørdag eftermiddag fundet et lig i Aarhus Havn, bekræfter Østjyllands Politi, der har hjulpet med bjærgningen af liget.

Politiet har en formodning om, at der er tale om en 42-årig mand, der forsvandt efter en julefrokost i november sidste år, men vil ikke konkludere noget før ligsynet, som skal finde sted mandag.

»Der skal være ligsyn af vedkommende på mandag, og før det, kan vi ikke sige noget. Vi har en formodning om, at det godt kan være en savnet person, men før vi er 100 procent sikre, vil vi ikke bekræfte nogen identitet,« siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Stig Heidemann, til Berlingske Nyhedsbureau.

Missing People Denmark har ifølge TV2 Østjylland fundet den forsvundne 42-årige mands kørekort på liget og har været i kontakt med de efterladte. Østjyllands Politi har også været i kontakt med de efterladte og understreget, at det ikke kan fastslås med sikkerhed, om der er tale om den 42-årige mand, der forsvandt efter julefrokosten i november.

Ifølge politiet er der ikke noget, der tyder på, at der er sket en forbrydelse, men det skal også fastlægges ved mandagens ligsyn.