Kvindelig uden hoved, arme og ben fundet i vandet ved Amager: Hun har ligget noget tid

Skal kvindetorso identificeres ved hjælp af dna, kan det tage dage, oplyser politiet.

Politi undersøger anmeldelse om kvindelig ved Amager. Politiet har mandag modtaget en anmeldelse om et kvindelig i vandet ud for det sydvestlige Amager. I farvandet udfor har man søgt efter den savnede Kim Wall. (Foto: mathias Øgendal /Scanpix 2017). (Foto: /Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Om en kvindetorso uden hoved, arme og ben stammer fra den forsvundne journalist Kim Isabel Wall, ved politiet endnu ikke. Og at nå frem til en afklaring kan tage tid, fortæller efterforskningsleder Jens Møller.

- Hvis vi skal identificere på baggrund af dna, så kan der gå et par dage, fortæller Jens Møller mandag aften på et pressemøde ved Københavns Politigård.

Torsoen blev fundet mandag eftermiddag på den sydvestlige del af Amager. Det var en mand på cykel, der fik øje på liget i vandet og tilkaldte politiet.

Liget er bragt til Retsmedicinsk Institut i København, hvor der mandag aften bliver afholdt et retslægeligt ligsyn.

- Efterfølgende vil vi finde ud af, om det giver mening at fortsætte i aften og i nat og lave en obduktion, eller om det bliver udsat til i morgen, lyder det fra Jens Møller.

Hvor længe liget har ligget i vandet, ved politiet ikke. Men ifølge Jens Møller er der tale om et lig, der har ligget noget tid.

- Det er ikke en, der er faldet i vandet i dag, kan jeg sige, fortæller Jens Møller.

Ud over de retsmedicinske undersøgelser leder politiet efter resten af liget. Blandt andet undersøger man bundgarnspæle nær det område, hvor torsoen blev fundet.

/ritzau/