Kvinde tiltalt for voldtægtsforsøg

En af de historisk sjældne retssager, hvor en kvinde er tiltalt for forsøg på voldtægt, løber af stabelen i Helsingør Kriminalret i næste uge.

Det skriver Helsingør Dagblad fredag.

Sagen stammer fra Hørsholm, men kvinden er dog ikke tiltalt for at have prøvet at voldtage en mand, men derimod for at have hjulpet en mand med at voldtage en kvinde.

Den 58-årig kvinde undlod ikke blot at gribe ind, men hjalp ifølge anklageskriftet aktivt til, så en 51-årig mand natten mellem den 8. og 9. juli i år med tvang kunne gennemføre anden kønslig omgang end samleje med en 52-årig kvinde i hendes bolig i Hørsholm.

Ifølge anklageskriftet skulle manden have taget kvælertag på offeret, befølt hende på bryster og kønsdele og forsøgt at gennemføre oralsex.

Under hele voldtægten hjalp den 58-årige kvinde manden. Hun holdt offerets hånd fast og hjalp manden med at skille hendes ben ad og holde det ene fast, så han kunne fuldbyrde voldtægten, men forehavendet blev ikke til noget, da manden ikke kunne få rejsning.

Hvordan den 52-årige slap ud af de to voldtægtstiltaltes kløer melder historien ikke noget om, men det vil komme frem under domsmandssagen næste fredag.

Det var dog offeret selv, der alarmerede politiet, efter at kvinden og manden havde forladt boligen. De blev kort efter anholdt og har været varetægtsfængslet lige siden.

Ifølge anklageren er de tre parter blot bekendte af hinanden, men efter hvad Helsingør Dagblad erfarer, så har den voldtægtstiltalte mand en fjern familiær tilknytning til det 52-årige offer.

Kilde: Helsingør Dagblad