Kvinde skubbet i Aalborg Havn

En 29-årig kvinde fra Nørresundby blev natten til lørdag skubbet i Aalborg Havn af to ukendte gerningsmænd, da hun spadserede hjem fra en bytur i Aalborgs natteliv.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En bytur i Aalborgs natteliv endte med en kold tur i havnebassinet for en 29-årig kvinde fra Nørresundby, da hun natten til lørdag blev skubbet i havnen af to ukendte gerningsmand. Det skriver bt.dk.

Kvinden var på vej hjem fra en bytur i Jomfru Ane Gade, da hun omkring klokken 01.14 blev kontaktet af to mænd ved havnefronten i Aalborg øst for Limfjordsbroen. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Kvinden kendte ikke de to mænd, men da de gjorde tilnærmelser til hende, afslog hun og gik videre.

Det fik imidlertid de to ukendte gerningsmænd til at rykke tættere på kvinden, hvorefter de skubbede hende ud over havnekanten og ned i det kolde vand.

Mens de to gerningsmænd stak af fra området, svømmede kvinden hen til en stige ved kajen og hjalp sig selv op på kajen igen. Da kvinden kom op på kajen igen, blev politiet alameret. En ambulance blev sendt til stedet, fordi kvinden var afkølet efter turen i vandet.

Ifølge Nordjyllands Politi er signalementet af de to gerningsmænd dog yderst sparsomt, da kvinden ikke havde nået at se dem ordentligt.

Gerningsmændene beskrives som to mænd af udenlandsk herkomst. Deres alder og højde er ukendt, men de talte dansk med accent.

Har du hørt eller set, hvad der skete ved episoden på havneområdet øst for Limfjordsbroen, høre politiet meget gerne fra dig på telefon 114.