Kvinde sigtet for drabsforsøg efter flere stik mod mand

En 67-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet i fire uger efter et knivangreb i Hirtshals tirsdag aften.

Arkivfoto. En mand er uden for livsfare efter et knivstikkeri i Hirtshals tirsdag aften. En 67-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet i fire uger for knivstikkeriet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 57-årig mand fra Hirtshals er uden for livsfare, efter at han tirsdag aften blev udsat for flere knivstik, oplyser Nordjyllands Politi.

Politiet har anholdt en kvinde i sagen, og hun er nu sigtet for at have forsøgt at dræbe manden, oplyser politikommissær Henrik Staal i en pressemeddelelse.

Onsdag blev den 67-årige kvinde fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring. Her besluttede dommeren, at hun skal sidde varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Hun kærede ikke afgørelsen til Vestre Landsret.

Det oplyser anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi onsdag eftermiddag på Twitter.

Politiet rykkede ved 19-tiden tirsdag ud til en adresse i Hirtshals, hvor den sårede mand befandt sig. Kvinden var også på stedet.

Politifolkene gav manden førstehjælp, mens man ventede på en ambulance, som kørte manden på sygehuset.

Politiet oplyser, at manden og kvinden har en nær relation til hinanden, men uddyber ikke, hvad relationen består i. Samtidig oplyser politiet, at man på nuværende tidspunkt ikke vil ud med yderligere om sagen.

/ritzau/