Kvinde fundet død ved prins Joachims hus

En kvinde blev tirsdag kort før middag fundet død på en græsplæne i Møgeltønder i Sønderjylland. Politiet har afspærret et område.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En kvinde er fundet død på en græsplæne foran en udlejningsejendom, der er ejet af prins Joachim, skriver bt.dk.

Huset, der ligger på Slotfeltvej i Møgeltønder i Sønderjylland, er naboejendom til Schackenborg Slot, hvor den kongelige familie residerer.

Et større område omkring prins Joachims udlejningsejendom er blevet afspærret, og der er tilkaldt en retsmediciner og eksperter fra politiets kriminaltekniske afdeling.

Det oplyser Helle Lundberg, kommunikationsmedarbejder ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til bt.dk.

- Jeg kan bekræfte, at vi kort før middag fik en henvendelse om, at vedkommende - en forbipasserende - havde opdaget en død person ved huset. På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvad der ligger bag dødsfaldet, men af forsigtighedshensyn har vi spærret et område af, hvis det skulle vise sig, at der kan ligge en kriminel handling bag. I givet fald er det selvfølgelig meget vigtigt, at vi så får sikret eventuelle spor, siger Helle Lundberg til bt.dk.

Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse en nærmere identitet på den dødfundne.

- Så længe vi ikke ved, hvad der ligger bag dødsfaldet, vil vi ikke gå ud med nærmere oplysning om det, fordi det bare vil gøre de pårørende nervøse, siger Helle Lundberg.