Kvinde blev kørt over, mens hun solede sig på stranden

En bilist kørte tirsdag eftermiddag en kvinde over, mens hun lå og solbadede på stranden i Blokhus. Efter ulykken stak bilisten af, men Nordjyllands Politi har en formodning om, hvem gerningsmanden er.

Tirsdag eftermiddag blev en kvinde kørt over, mens hun solede sig på stranden ved Blokhus. Gerningsmanden stak af efter ulykken, men Nordjyllands Politi er på sporet af ham, skriver Nordjyske. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er formentligt de færreste, der tænker på at holde øje med trafikken, når de ligger og solbader, og for de fleste er den største bekymring sandsynligvis, om de har husket at smøre nok solcreme på.

Men noget kunne dog tyde på, at man skal være ekstra opmærksom på køretøjer, hvis man nyder solens stråler på stranden ved Blokhus i Jammerbugt Kommune i Nordjylland.

Her var en kvinde nemlig udsat for en noget usædvanlig ulykke tirsdag eftermiddag, da hun blev kørt over, mens hun lå og nød solen.

Den noget besynderlige påkørsel er beskrevet af Nordjyske, der også har været i kontakt med vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mads Hessellund, for at høre, hvad han ved om episoden.

Vagtchefen fortalte til mediet, at kvindens ene arm og ben var blevet kørt over, men at hun så ud til at være uskadt efter ulykken, der heldigvis skete ved lav hastighed.

Mads Hessellund fortalte også til Nordjyske, at gerningsmanden efterfølgende stak af fra gerningsstedet, men at man er besiddelse af registreringsnummeret på bilen, og at man også har en formodning om, hvem der kørte kvinden over.

Sidste år var stranden ved Blokhus tætpakket med badegæster. Det vides ikke, hvor mange gæster, der besøgte stranden i dag, da en kvinde blev kørt over. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Mor og datter kørt over på Rømø

Nogle vil måske spørge, hvordan bilen overhovedet kunne ende på stranden, der er kendt for sit fine, hvide sand og rene vand, og ikke mindst hvordan bilen kunne ende på kvindens ene arm og ene ben.

Her er det korte svar, at bilerne gerne må køre på stranden i Blokhus. Færdselsreglerne gælder dog fortsat på stranden, så politiet er lige nu ved at lokalisere gerningsmanden, der ifølge Mads Hessellunds udtalelser til Nordjyske altså formodes at være en mand.

Den solbadende kvinde er dog ikke den eneste, der har haft en ganske grim oplevelse med køretøjer på en strand.

For fire år siden beskrev B.T. nemlig, hvordan en bil kørte over en mor og hendes tiårige datter, mens de lå på Lakolk Strand på Rømø. Dér må man – ligesom på stranden i Blokhus – nemlig gerne køre helt ned til vandet i sin bil.

Erik Lindholdt, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, fortalte dengang til B.T. at den lille pige og hendes mor nærmest på mirakuløs vis slap med livet i behold. Bilen kørte over pigens ene skulder, mens det gik ud over moderens arm.

»Det er utroligt, at de slipper så heldigt. Det kunne være gået alvorligt galt,« lød det fra Erik Lindholdt til B.T.