Kvinde anholdt for knivstik mod veninde

Københavns Politi har anholdt den 22-årige kvinde, som man mistænker for at have stukket en 20-årig veninde i ryggen med en kniv.

Læs mere
Fold sammen

Den kvinde, som politiet mistænker for at stå bag et knivstikkeri juledag, er blevet anholdt nytårsnat. Det oplyser central efterforskningsleder Peter Steffensen fra Københavns Politi til bt.dk.

Den 22-årige kvinde er nu sigtet for grov vold.

Politiet har ledt efter hende siden en episode 25. december, hvor hun angiveligt stak sin 20-årige veninde i ryggen efter en diskussion på Tagensvej i København.

»På et tidspunkt stak gerningskvinden offeret med en spids genstand - formentlig en kniv - i den øverste del af ryggen,« fortalte Sajjad Haider, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til BT i sidste uge.

Stærkt blødende løb kvinden ned til en kiosk, hvor hun bad om at låne en telefon for at ringe til sin mor. Herefter blev politiet alarmeret. Den kvindelige knivstikker stak af fra stedet.

Politiet har efterfølgende opfordret den 22-årige til at melde sig selv, men Peter Steffensen vil ikke oplyse omstændighederne omkring anholdelsen nytårsnat.

Den unge kvinde er torsdag blevet varetægtsfængslet ved Dommervagten i København.