Kvinde anholdt for knivdrab på voksen datter

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har mandag anholdt en 63-årig kvinde, der sigtes for at have dræbt sin 43-årige multihandicappede datter med en kniv. Det skriver bt.dk.

Politiet fik mandag klokken 10.56 en anmeldelse om, at der skulle være begået et drab i en villa på Konge-Åsen i den vestlige del af Skælskør.

Ved ankomsten fandt politiet liget af den 43-årige kvinde i et værelse i huset, og til stede på adressen var den 63-årige kvinde.

Der er mandagen igennem foretaget kriminaltekniske undersøgelser på gerningsstedet med henblik på at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring drabet.

»Der er en masse detaljer, som den kommende tids efterforskning og afhøringer skal klarlægge nærmere. Derfor kan jeg ikke komme nærmere ind på, hvornår drabet formentlig er sket, eller om moderen ved anholdelsen har givet udtryk for, hvorfor hun har slået datteren ihjel. Den slags detaljer er det alt for tidligt at udtale sig om,« siger vicepolitiinspektør ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Søren Ravn-Nielsen til bt.dk.

Kvinden fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Næstved tirsdag formiddag.

BNB