Kronprinsen: Vi kan kalde ham Elvis

Kronprins Frederik morede sig over, at tvillingerne er født på Elvis fødselsdag.

Foto: -
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ordene flød i en lind strøm fra kronprins Frederik, da han kom ned i forhallen på Rigshospitalet og fortalte et stort opbud af pressefolk om de nyfødte tvillinger.

- Det er endnu et mirakel - og så gange to, lyder det fra kronprinsen cirka tre kvarter efter, at tvilling nummer to, en pige, er kommet til verden.

Læs også:
»Det er tæt på at være uvirkeligt«

Og så morer han sig over, at de nyfødte er født samme dag som Elvis Presley. En oplysning, som læger og jordemødre netop havde givet ham.

- Vi kan kalde ham Elvis - i hvert til at begynde med, siger han.

Din mening: Hvad skal tvillingerne hedde?

Samtidig slår han fast, at der ikke findes noget flottere og større end at blive far.

Læs også: Prins Henrik ville være nummer et

- Det er fantastisk endnu en gang at blive far. Det er tæt på at være uvirkeligt, og så giver han kronprinsesse Mary rosende ord med på vejen:

- Moderen kæmpede på den gode måde. Jeg var mere bisidder og håndspålægger, og gjorde, hvad jeg kunne for ikke at gå i gulvet, siger han.

Og så afslørede han, at han og kronprinsessen på forhånd vidste, at de ventede en pige og en dreng. Og at der hjemme på Amalienborg står to små senge i samme værelse og venter på de to nyfødte, som begge har mørkt hår.

Billedserie: Såååå store er tvillingerne

- Der er ingen tvivl om, hvem deres forældre er, siger kronprinsen, som glæder sig til at vise de nyfødte frem til prinsesse Isabella og prins Christian, som bliver passet af deres morfar, John Donaldson.

- De har jo gået og kigget på deres mors fantastisk flotte mave, siger han.

/ritzau/