Kronprinsen får tilbudt familiebil

Med til den kongelige familieforøgelse hører også behovet for en større bil, og forhandlere tilbyder gratis luksusmodeller.

Nu kan Kronprins Frederik snart køre hele børneflokken rundt i en ny stor familiebil. Fold sammen
Læs mere
Foto: ROBERT SCHLESINGER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

"Der var en, der var to, der var tre, der var fire, der var fem, der var seks på køretur..." Sådan kan kronprinseparret snart synge, mens de triller kongeriget rundt i en ny luksusdyt med plads til hele familien.

Flere bilforhandlere har meldt sig som leverandører af store biler den til udvidede familie, og hos firmaet Andersen og Martini står man klar til at forære en af de allernyeste luksusmodeller, skriver Ekstra Bladet.

- De er jo glade for Saab, så vi har planer om at tilbyde dem en Saab 9-4X, der har plads til syv personer. Problemet er, at den først kommer til august, og det er jo ikke sikkert, de kan vente så længe, siger Peter Hansen, der er administrerende direktør hos Andersen og Martini.

- Men de har ikke svaret endnu, tilføjer han.

Tradition for gratis biler

Et alternativ, der kan leveres her og nu, er en Cadillac Escalade til en værdi af omkring 1.697.000 kroner.

- Jeg er ikke afvisende over for at give dem en Cadillac. Men nu må vi lige vente på en henvendelse, siger Peter Hansen.

Prisen på den spritnye Saab 9-4X bliver først offentliggjort i forbindelse med, at den kommer i handelen til august, skriver Ekstra Bladet.

Alle medlemmer af kongehuset har fået biler foræret gennem årene - blandt andet fik Joachim og Marie en Cadillac BLS Diesel med 180 hestekræfter af Andersen og Martini, mens kronprinsesse Mary fik en Saab 9-3 Aero Cabriolet i bryllupsgave.