Kristian Thulesen Dahl bekræfter: Dræbt kvinde var halvsøster til Morten Messerschmidt

En af de to kvinder, der blev slået ihjel i Vestsjælland natten til fredag, er halvsøster til Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt. Det skriver Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, på facebook.

 

To kvinder blev natten til fredag dræbt af en 39-årig mand.

Den ene var en 31-årig kvinde fra Ruds Vedby i Midt- og Vestsjælland Politikreds. Som det har været fremme i flere medier i løbet af lørdagen, er hun halvsøster til politikeren Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti.

Det bekræftes nu af formand for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl.

»Det er med sorg og meget stor medfølelse med Morten Messerschmidt og hans familie, at vi fik den forfærdelige besked om, at Mortens halvsøster på 31 år blev dræbt natten til fredag,« skriver formanden i et opslag på Facebook.

Den 39-årige formodede gerningsmand blev fremstillet i grundlovsforhør fredag aften. Her nægtede han sig skyldig i drab, men erkendte vold med døden til følge i begge tilfælde. Den anden dræbte kvinde var en 35-årig kvinde fra Kundby på Sjælland. Kvinden var tidligere kæreste med den 39-årige mand, der er sigtet for at have slået kvinderne ihjel med ukendt antal knivstik.

Morten Messerschmidts halvsøster havde i alt fire børn. To af børnene havde hun ifølge B.T. sammen med den 39-årige mand.

Manden er foreløbig varetægtsfængslet frem til 12. december.