Kongepars rørende hilsen: I har været en stor støtte

De hollandske royale retter en stor tak til de mennesker, der har sendt dem hilsner og tanker efter dronning Maximas fars død.

Dronning Maxima og kong Willem-Alexander sender en dybfølt tak til de mennesker, der har haft dem i tankerne. Reuters/Marcos Brindicci Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

To uger efter faderen til den hollandske dronning Maxima, Jorge Horacio Zorreguieta, døde i sit hjemland, retter det hollandske kongehus nu en dybfølt tak til dem, der har sendt den royale familie en hilsen i den svære tid.

»Vi vil gerne udtrykke vores oprigtige taknemmelighed for de mange kondolencer, vi har modtaget efter vores fars, svigerfars og børns bedstefars død«, skriver dronning Maxima og kong Willem-Alexander i en meddelelse på det hollandske kongehus' officielle hjemmeside.

»Jeres sympati har været os en stor støtte,« skriver kongeparret videre.

Jorge Horacio Zorreguieta døde tirsdag den 8. august i Buenos Aires, Argentina. Han havde i længere tid haft lymfekræft af typen Non-Hodgkins.

Han blev 89 år gammel.

Dronningens far var landbrugsminister under den argentinske diktator Jorge Rafael Videlas regime. Derfor var han ikke inviteret med til Willem-Alexander og Maximas bryllup i Holland i 2002.