Kommunalt ansat fængslet i København

Barn på 14 år blev udsat for sexovergreb af kommunalt ansat, påstår politiet. Dommer fængslede onsdag den sigtede i 13 dage.

En kommunalt ansat mand blev onsdag fængslet i København for at have haft talrige samlejer med en pige, som han skulle tage sig af. Forbrydelserne skal være stået på i godt to år, fremgår det af den sigtelse, som politiet har rejst.

Op til 50 gange skal manden have forbrudt sig mod barnet, fremgik det af den sigtelse, som blev læst op i Dommervagten. Det begyndte, da pigen var 14, mener politiet.

Manden blev afhørt bag lukkede døre, og dommeren besluttede at nedlægge navneforbud. Retsmødet endte med, at den sigtede blev varetægtsfængslet for 13 dage. Dommeren mente, at der er begrundet mistanke om, at han har haft samleje med et barn under 15 år, og at han i øvrigt ved groft at misbruge sin alder og erfaring at have skaffet sig samlejer med pigen, da hun var fyldt 15.

Den sigtede blev anholdt tirsdag formiddag, og det skete på baggrund af en hemmelig efterforskning, som begyndte i juli, oplyses det på Politigården.

/ritzau/